Estudi Reformes Banys

Reformes Banys, realitza tot tipus de projectes relacionats amb el món de la construcció però la seva principal activitat es centra en la reforma del bany.

A l'estudi de Reformes Banys l'avala la seva experiència en el sector i es caracteritza per la seva flexibilitat a l'hora de dissenyar banys, és a dir, amb pressupostos clarament diferenciats aconsegueix que cada client estigui satisfet amb els resultats obtinguts per l'equip de reformes de banys. Per aconseguir-ho, el nostre equip de professionals estudien cada cas de forma personalitzada i elaboren un projecte amb la màxima celeritat, eficàcia i eficiència possible.

El nostre estudi de reformes de banys està format per un equip pluridisciplinar de professionals de la construcció, entre d'altres, hi ha arquitectes, arquitectes tècnics, dissenyadors d'interiors, decoradors i personal altament qualificat per a la gestió, elaboració i construcció del vostre bany.

Truqui'ns i un dels nostres tècnics o tècniques de reformes de banys el visitarà i l'assessorarà sense compromís. També pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@reformesbanys.com o mitjançant el següent formulari de contacte.

Per què nosaltres?

"L'equip de reformes de banys és dinàmic, professional i experimentat"

Decidir-se per un grup de professionals o altra no és feina fàcil, per això ens plau detallar-te les principals característiques del nostre servei de reforma de bany que donen valor afegit a la seva reforma. Principals característiques del servei de reformes de banys:

En definitiva, un cop tinguem el seu bany dissenyat, vostè no s'haurà de preocupar de res i qualsevol dubte o consulta que tingui només haurà de parlar-ho amb el tècnic assignat sense necessitat de parlar amb cap altre persona (paleta, industrial...). D'aquesta manera veurà que no és tan complicat reformar el seu bany.

contactar →